Top Commentators 2020 Blog SitiYangMenaip | SITI.YANG.MENAIP

Top Commentators 2020 Blog SitiYangMenaip

/
52 Comments
December 31, 2020
Korang memang awesome !! Terima kasih sangat kerana sentiasa memeriahkan blog SitiYangMenaip - selalu singgah drop comments dan support blog yang tak seberapa ini. Sokongan yang diberikan tak dapat dibalas dan aku sangat hargai setiap detik masa yang diluangkan di blog ini. Kali ini aku nak senaraikan 10 Top Commentators 2020 Blog SitiYangMenaip yang sangat aku hargai. Rakan-rakan lain yang tak tersenarai tapi sangat rajin singgah ke blog ini pun aku hargai. Ada yang sudah bertahun-tahun kenal di dunia maya dan masih kekal berhubungan sehingga hari ini. Ada persahabatan yang terjalin di platform ini dibawa ke reality dan berjumpa muka ke muka. Majoriti kita tak pernah bersua dan hanya melalui blogging kita bersahabat. Unik dan semestinya sangat special..

Terima kasih sekali lagi rakan-rakan semua.. Adanya korang, blog ini masih wujud sejak dari mula aku blogging dua belas tahun yang lalu (masa tu nama bukan SitiYangMenaip - tak mahu kenang zaman gelap entries entah apa-apa) dan alhamdulillah aku masih suka menaip walaupun ada pasang surut. Semoga aku kekal bersemangat dan rajin untuk menghidupkan SitiYangMenaip.



Inilah mereka yang rajin singgah blog SitiYangMenaip sepanjang tahun 2020..












Thank you so much kawan-kawan semua !! Memang nama-nama yang sentiasa akan jadi antara yang pertama muncul di Blog SitiYangMenaip sekiranya ada entry baru. Sangat rajin singgah tanya khabar tinggal comments walau ada kalanya aku yang kecundang hilang mood untuk blogging dan blogwalking. Nama-nama yang tidak tersenarai jangan kecil hati yaaa.. Aku sangat menghargai korang juga dan sayang sentiasa.. Semoga ukhwah yang kita bina di dunia maya ini kekal selamanya.

Untuk lebih menghargai kawan-kawan yang tersenarai.. aku nak kirim sedikit 'sesuatu' sebagai tanda token of appreciation. Minta jasa baik kawan-kawan yang tersenarai sebagai Top Commentators 2020 Blog SitiYangMenaip untuk email alamat surat-menyurat ke sitiyangmenaip@gmail.com atau tinggal comment diruangan comment dibawah (tak akan publish) untuk membolehkan urusan penghantaran parcel dilakukan. Tolong include contact number yang boleh dihubungi untuk mailing purposes dan kiriman tracking number.

Terima kasih untuk kenangan manis sepanjang tahun 2020.
Jumpa lagi insyallah di lembaran baru tahun 2021.
MELOVESYOUALL

Next round : Top Commentators January - March 2021 Blog SitiYangMenaip

SITI YANG MENAIP
sitiyangmenaip@gmail.com


You may also like

52 comments:

  1. Tahniah kepada semua yang tersenarai..😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak sudi singgah blog ni selalu =)

      Delete
  2. Tahniah buat semua yang rajin singgha komen ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak sudi singgah blog ni selalu =)

      Delete
  3. TAHNIAH SELAMAT TAHUN BARU SITI

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam tahun baru 2021 Kak PI =)
      terima kasih rajin selalu juga singgah blog ni..

      Delete
  4. Wah ada kategori sepanjang tahun. Samalah kadang ada merudum hendak komen tapi insya Allah akan datang kemudian.
    Oh akak hantar pada emel ya. Takut terkeluar dalam komen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka kumpul sepanjang tahun tengok siapa mereka2 yang selalu singgah ituuu.. baru syiok sikit.. terima kasih Kak NA rajin singgah blog ni selalu dan sentiasa support entries saya. sila email ya.. daku menanti..

      Delete
  5. Replies
    1. terima kasih Mama Tisya selalu juga rajin singgah blog ni =)

      Delete
  6. alhamdulillah... terima kasih ct... walaupun dua tiga purnama ni mem besar agak sendu berblog... terima kasih byk2 sekali lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe jangan dibiarkan sangat mood sendu berblog tu kak.. cepat2 kembali. terima kasih sudi selalu singgah blog ni =)

      Delete
  7. p/s terima kasih sbb tggl kn komen2... haihhh entah bla laa ada semangat nk BW mcm zmn purba dulu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulukan kerja yang hakiki dan lagi penting..
      ada masa nanti datangla singgah lagi tinggal comments..

      Delete
  8. TQ Siti.. Tahniah juga pada yang tersenarai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks so much Kak Sha..
      rajin singgah luang masa ke sini..

      Delete
  9. Selamat tahun baharu 2021 SYM.
    Tahniah top commenters

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam tahun baru 2021 juga ya.. terima kasih sebab..
      selalu juga datang singgah blog saya ni..

      Delete
  10. tahniah kpd semua pemenang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Abam Kie pun turut sama selalu singgah..
      selamat tahun baru 2021 =)

      Delete
  11. Tahniah untuk semua top komentator SYM 2020. Alhamdulillah..terima kasih atas kesudian kirimkan hadiah. Semoga murah rezeki. Aaminn

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sis Azhafizah selalu rajin singgah blog saya yang tak seberapa ni. tinggal comments dan support entries saya. most welcome.. tunggu semua dah kasi address kita proceed yahooo..

      Delete
    2. terima kasih juga..sama sama lah kita maju untuk kelab blogger malaysia. cewahhh..

      Delete
    3. heheh ayuhla kita sama-sama ye dak.. cewah !!

      Delete
  12. Selamat menyambut tahun baru Siti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat tahun baru 2021 kak.. thank you juga antara yang
      selalu singgah tinggal comments di blog ini..

      Delete
  13. tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih juga kerana selalu singgah blog ni..
      hehe comments selalu sokmo nanti naik nama k..

      Delete
  14. tahniah pada semua yang tersenarai, 2021 harap boleh tersenarai juga hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe mari mari kitaaa alu-alukan kedatangan Syaz ke blog ini.. terima kasih yaa selalu sudi datang singgah memeriahkan blog.. happy new year !!

      Delete
  15. waahhh dahsyat jugak komen sampai 99 ek..nah akak cukupkan jadi 100..hahahahah!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha comel je.. ala da generate kalau tak memang dah cantik genap 100 kan ? thanks Kakak Sunah selalu singgah blog ni tinggal comments..

      Delete
    2. hahahah takpee, asalkan dalam ingatan cukup 100, pun dah gembira...🤣

      Delete
    3. eheheh aci ehhh kira skali yang dalam ingatan hehe..

      Delete
  16. Tahniah semua top commenter.. Tak sangka mama ada dlm list tu. Nanti mama bg detail ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah dan terima kasih Mama rajin singgah sni =)

      Delete
    2. Tq siti rajin gal singgah blog mama

      Delete
  17. Wahhhhhh nama ksarie pun ado. Alhamdulillahhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. gituuu nampak gayanyaaa hehe.. thank you kak
      sudi selalu singgah sini =)

      Delete
  18. Tahniah buat semua. Pertama kali ni nama tersenarai. Semuga Allah limpahkan rezeki melimpah ruah buat siti sekeluarga. Aamiin

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe thank you kak selalu rajin singgah sini..
      ameen ya rabb moga untuk kita semua =)

      Delete
  19. baru baca..will e-mail..In shaa Allah..

    ReplyDelete
  20. tahniah kepada semua top komen.. tanpa mereka siapa lah kita. blog pun lama2 jd sendu tak ada org komen dan baca

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.. tanpa kawan2 bloggers yang rajin singgah ni..
      tak hidup blog lagii sunyi rasa. terima kasih semuaaaa =)

      Delete
  21. tahniah semua pengomen tegar!!!

    ReplyDelete
  22. wpn hujung2 thn lps sendu tp bla tgk nama sangkut kt sini tu yg rs membuak2 nk berblog semula hahahahaha tahniah semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha itula lama juga Kak Anies menyepi.. tapi akak kalau sekali singgah akak qada semua habis entries lama sekali harung hehe..

      Delete
  23. Alhamdulillah dah sampai hadiahnya. Tq Siti

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.