Parcels Are On Their Way | NZ Souvenirs Giveaway By SitiYangMenaip | SITI.YANG.MENAIP

Parcels Are On Their Way | NZ Souvenirs Giveaway By SitiYangMenaip

/
23 Comments
July 24, 2021

 


Hi semua !! First of all aku nak minta maaf sangat-sangat sebab lewat benar post hadiah kepada pemenang-pemenang. Setakat hari ini masih ada seorang yang belum bagi alamat jadi aku decide untuk tak nak tunggu dah dan terus saja proceed dengan process untuk hantar hadiah-hadiah kepada pemenang. Kekangan kedua.. kawasan sekitar ada banyak sangat roadblock lately saja ni berkurang dan macam ada kelonggaran sikit boleh pergi nak beli barang-barang jadi baru dapat nak bergerak. Jarak post office dari rumah aku melebihi 10KM jadi aku agak takut nak pergi post sebenarnya. Paling dekat adalah lebih kurang 17KM okay.. tapi dah habis PKPD ni rasanya dah boleh rentas nak pergi pejabat post. Insyallah.. by hari Rabu depan aku akan pergi post semua souvenirs korang.

In order untuk menebus kelewatan menghantar hadiah..
aku ada tambah sikit sesuatu dalam parcel korang. Tunggu ya..

Aku akan update lagi sekali bila dah post parcel.
Terima kasih banyak-banyak diatas kesabaran semua pemenang.

Take care =)



You may also like

23 comments:

  1. Bagi yang menang mesti tidak sabar tunggu bungkusan daripada Siti.
    Tahniah kepada pemenang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulaa rasa bersalah ni simpan hadiah lama2..
      patut dah post tapi haaa PO jauh dari rumah takut nak pegi..

      Delete
  2. semoga dipermudahkan urusan

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you.. insyallah minggu ni dapat post..
      sebab kena keluar beli barang2 dapurr da.. boleh singgah PO..

      Delete
  3. Wah mesti yang menang tak sabar nak dapat hadiah masing2.
    Rasanya mereka pun faham sebab sekarang musim pandemik dan lagi lagi tempat PKPD memang susah nak keluar + tak boleh melebihi 10km. Jauh juga tu 17km pejabat pos. :)
    Take care #staysafe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih banyak2 bagi kawan2 yang memahami..
      itula tu kekangan PKPD lagi.. susah sangat nak gerak.. haa..
      ye kan jauh kan PO dari rumah saya gitu jadinya..

      Delete
  4. wahh. tahniah kpd yg berjaya tu..

    ReplyDelete
  5. Baik siti.. Kami setia menanti :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih yaaa kerana memahami yaaa T.T

      Delete
  6. Tahniah buat semua pemenang yang sabar menanti hadiah masing-masing.

    ReplyDelete
  7. tahniah kepada pemenang... take care siti..

    ReplyDelete
  8. MESTI ADA YG XSABAR TUNGGU KIRIMAN CT

    ReplyDelete
  9. semoga dipermudahkan segala urusan.. =)

    ReplyDelete
  10. Wahh tak sabarnya... Tq sis!

    ReplyDelete
  11. semoga dipermudahkan urusan kak siti

    ReplyDelete
  12. Biar lambat asal selamat. Tahniah kepada semua pemenang.

    ReplyDelete
  13. Tahniah pada semua pemenang. moga dipermudahkan urusan siti untuk pos parcel :)

    ReplyDelete
  14. Betul, nk kluar lanie pun selalu check dlu lebih 10km tak, haha!

    ReplyDelete
  15. alaaa tak sempat nak join! hantar je lah kat akak satu lagi yang tak bagi alamat tu..hahahahhahahahahha!

    ReplyDelete
  16. Semoga selamat sampai pada penerimanya.

    ReplyDelete
  17. Terima kasih Siti. KSarie setia menanti ni:)

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.