Alhamdulillah.. We Got Vaccinated !! | SITI.YANG.MENAIP

Alhamdulillah.. We Got Vaccinated !!

/
24 Comments
June 02, 2021

 


01062021 12:41PM
Pusat Pemberian Vaksin (PPV) UKM Bangi.

Alhamdulillah..
Kami dah terima dose pertama vaccine Astra Zeneca..
Mari kita sahut seruan kerajaan untuk mencipta herd immunity =)



You may also like

24 comments:

  1. Wah semalam. Alhamdulillah. Nanti tunggu dos ke-2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah sempat menyelit untuk dapat vaccine..
      debar tunggu second dose pulak..

      Delete
  2. alhamdulilah.... tahniah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. lega da buat masa ni..
      nanti neves yang second pulak..

      Delete
  3. Alhamdulillah jaga diri ya adik siti yang manis

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah thank you kak.. u too take care ya..
      saya memang skrang keluar bila perlu saja.. takot..

      Delete
  4. alhamdulilah. saya masih menanti dan menanti ni

    ReplyDelete
  5. wah...dah vaksin!!Nanti share lah kat kita...ada kesan sampingan ke tak
    Sebab lain orang lain pengalaman lepas kena vaksin

    ReplyDelete
  6. Tahniah! Masih menunggu giliran.

    ReplyDelete
  7. tahniah! kita ni mampu tunggu turn ja hahaaha

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah . Tahniah . Ada rasa kesan sampingan tak lepas cucuk

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, tahniahhh kak siti!
    Nanti tunggu second dose pulakk hehehe

    ReplyDelete
  10. kaella dah apply lama, tapi masih belum sampai masa lagi nak kena vaccine, semoga sihat selalu.

    ReplyDelete
  11. Tahniah da vaksin.. Akak masih menunggu nama naik.. Tapi x naik2 lagi😫

    ReplyDelete
  12. Yay!! Akak 25hb ni tapi kena gi sorang-sorang. Harap okla sebab I olls takut jarum

    ReplyDelete
  13. Tahniah SYM! πŸ’ͺπŸ»πŸ˜ŽπŸ‘ŒπŸ»

    ReplyDelete
  14. Tahniah siti. Alhamdulillah dah settle dos pertama. Tunggu 2nd dose pulak :)

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah......tahniahhh....

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah. semoga sihat selalu

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.