Terima Kasih PLM | SITI.YANG.MENAIP

Terima Kasih PLM

/
56 Comments
March 10, 2019

Baru sampai depan rumah dari Bangi, perasan ada surat dalam post box. Kuning menyala malam hari senang nampak. Tak tahulah berapa lama sampul kuning ini dah berada dalam peti, seminggu lebih kami tak ada dirumah. Hujan panas.. Alhamdulillah masih elok tak rosak apa-apa. Tak lama masa yang diperlukan untuk aku teka siapa pengirimnya. Bila tengok sampul dan cara cetakan nama di atas sampul dah boleh agak, sah dari PLM. Bila buka memang lagi tersengih lebar tengok kiriman nota ringkas itu. Tepat tekaan aku sebab tak ada orang lain yang akan hantar kiriman style macam ni.. One and only dari PLM. Banyaknyaaa souvenirs !! Dari Tokyo, Istanbul dan Guilin. Sekali empat ketul aku dapat mana tak happy. Teruja sangat sebab dah lama tak dapat kiriman daripada kawan-kawan Bloggers. Ini adalah kiriman pertama untuk tahun 2019. Peeergh PLM !! Terima kasih kerana memecahkan kesenduan.

PLM seorang yang suka mengembara juga. Jejak langkah lagi jauh ke banyak negara dah diterjah, kadang-kadang solo but most of the time dengan isteri dan anak-anak. Banyak pengalaman menarik yang dikongsikan. Semoga PLM dan keluarga sihat sentiasa dan dimurahkan rezeki untuk travel lebih jauh lagi mencipta kenangan bersama. Terharu sebab masih sudi kirim tanda ingatan..

'your souvenirs are truly appreciated..
thank you for you thoughtfulness..'

SITI YANG MENAIP
sitiyangmenaip@gmail.com


You may also like

56 comments:

  1. wahh..seronoknya..boleh bayangkan betapa seronoknya Siti..
    akak dah follow back Siti..Salam Ukhwah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi seronok sebab lama x dapat hadiah =)

      Delete
  2. Wah bestnya siti... Dapat buah tangan dari oversea. Hehe..

    ReplyDelete
  3. Bestnya ada rakan yang ingat pada SYM.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. terharu sangat sebab CT sendiri da lama x post apa2 kepada sesiapa..

      Delete
  4. eee comel-comel semuanyaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.. pandai PLM cari souvenirs comey comey..

      Delete
  5. Alhamdulillah wah iolss pun lama dah tak terima hadiah dr blogger ni. Blog pun macam malas je nak update.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi kadang2 memang mood lari.. tapi bila dapat hadiah cemni rasa semangat =)

      Delete
  6. Bestnya tengok kawan-kawan yang pi travel ni.
    Turn kita ni ntah bila agaknya. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah ada rezeki boleh pegi.. plan yang dekat2 dulu dapat feel gitu lepas tu mesti nak pergi jalan lagi. CT pun kena penuhkan tabung balik ni..

      Delete
  7. bestnyaaaa...ct bila nak bagi kita pulak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. adeh adeh.. hihi insyallah. ada rezeki extra CT pulak memberi =)

      Delete
  8. wah bestnya dapat souvenir tu. mesti jadi semangat nak teroka tempat2 tu sendiri pulak lepas ni kan siti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok PLM share pasal Guilin.. tergoda jugak rasanya nak pergi sana. lawa tempatnya..

      Delete
  9. Wahhhhh bestnya dapat souvenirs. Semoga murah rezeki pemberi dan juga penerima ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aamin ya rabb. semoga kita semua dimurahkan rezeki =)

      Delete
  10. bestnya dpt ole2 dr kwn yg suka kembara kak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. paling terharu bila ada yang ingat kita =')

      Delete
  11. wow seronoknyer... akakpun gembira ramai sahabat blog baik hati... walaupun tidak pernah bersua tapi ada juga dapat sobinier dari rakan2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. amazing. kita kadang2 x pernah kenal depan2 pun. tapi boleh jadi rapat dan berkawan baik. insyallah.. niat silaturrahim yang betul mesti terjaga =)

      Delete
  12. Waaa bestnyaaa dapat ole-ole dari Mymie ....dua-dua kaki jalan ni...seronok tengok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. PLM lagiiiiii kaki jalan. hahaha dia senyap2 da sampai merata. CT sendu ja haih.. bila ongkos ada baru boleh pi. kalo x.. duduk rumah ja..

      Delete
  13. Wah.. Alhamdulillah.Rezeki tu. Cantik-cantik.

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah.. semoga ukhwahnya berkekalan.. Cantik gift yang Siti terima..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aamiinn mudah2an.. terharu dapat souvenirs =')

      Delete
  15. Okay dh tekan link PLM tu! Insipirasi betul lah korang ni nak buat i terus blogging~

    ReplyDelete
    Replies
    1. cerita PLM lagi banyak. lagi jauh dah terjah hehe.. jom terus berblogging =)

      Delete
  16. Untunglaaaaaa. he2. maaf ya lama tak bersiaran. sebok yakmat. hu2

    ReplyDelete
  17. Hadiah yang sangat best... Alhamdulillah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. terharu.. pastu happy sebab dah lama tak dapat hadiah hihi =D

      Delete
  18. seronok dapat buah tangan macam ni..

    ReplyDelete
  19. Bertambahlah koleksi keychain nampaknya kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. eheh kadang2 belek2 balik pemberian kawan2. pasang angan2 nanti aku pulak pegi sana hehe =)

      Delete
  20. Bestnya dapat banyak gift .rezeki

    ReplyDelete
  21. pssttt ct... PLM kasi souvenir tu sbb dia suh ct g tmpt2 yg dia kasi tu and return ct kena bls blk souvenir mcm tu hahahahahahahahhahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooit !! haha PLM berahsia dia tamo kasi address dia keke.. buat ape kasi souvenirs tempat sama adoiyai tak feel la gitu =P

      Delete
  22. Tak kenal siapa PLM. Ada nama penuh blog ke?

    ReplyDelete
  23. Cantiknyaaa yg Japan tu. Hehe.

    ReplyDelete
  24. Alhamdulillah..bertambah koleksi..duduk di Bangi ke sekrg ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. itula bertambah koleksi. ulang alik Bangi-Penang kak..

      Delete
  25. comelnyaaa semua souvenir

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.