Entah Bila Kerajinan Mahu Datang | SITI.YANG.MENAIP

Entah Bila Kerajinan Mahu Datang

/
42 Comments
July 25, 2019

Banyak nak kongsi banyak nak diceritakan..
Ditunda-tunda.. Tak baik kerja bertangguh.

Pheeew.. Nak buat macam mana..
MALAS !!



You may also like

42 comments:

  1. jangan ditunda lagi

    ReplyDelete
  2. tu la psl kan..mcm2 nk cite tp bila dh kemalasan tu tktau nk start bila hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi bila mai malas tu memang xleh nak dibuat apa. serius cuba da nak rajin. x berjaya dan kembali malas =P

      Delete
  3. Haippp! Jangan malas, taiplah sesuatu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe nak pecahkan kemalasan maka lahirla entry ini =P

      Delete
  4. semoga dtg roh kerajinan..amik mood..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi semoga laah. mana tah menghilang =D

      Delete
  5. nk kn cubit ke siti br rajin? 😆😆😆😆😆😆

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tamoo tamooo tidak mahuuu !!! hahaha baik2. kite akan cuba ya =P

      Delete
  6. samala kita, banyak cerita tertangguh ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. adoi stress kan.. dia nk update tapi dia malas. gitula..

      Delete
  7. huaaa... faham sangat situasi nihh.. banyak benda nak cerita tapi dok tangguh je nak up kat blog :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat. lama2 diperam tak elok gak nanti basi.
      tapiii apakan daya memang malas sangat rasa..

      Delete
  8. kita pon selalu malas haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. muahaha.. marila kita malas berjemaah =P

      Delete
  9. Kadang-kadang memang macam tu, SYM. Ceritanya banyak tapi mood nak menulis tak ada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cerita banyak sangat dalam draft. semua tertangguh. makin hari makin banyak..
      skrang tengah mood rajin edit gambar. hopefully rajinla nak menaip pula..

      Delete
  10. saya pernah alami selama lebih sebulan....

    banyak artikel kerja dan blog tidak saya buat.

    bos marah pun saya buat dek je dan bagi alasan ...tiasa idea.

    saya pulih setelah cuba memaksa menulis..

    setiap hari sehinggalah saya ada momentum semula..

    banyakkan membaca dan tenangkan fikiran

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena paksa juga kadang2 diri ni jadi rajin. kalau dilayan memang tak jadi kerja. tapi tuuula.. kalau bukak blog rasa hambar je nak menaip..

      Delete
  11. penyakit yang tiada ubat ni haa.. kite pun kadang ada jugak peel ni..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sungguh. kalau terkena sekali memang tiada ubat..

      Delete
  12. Hehe. Penyakit M ni bila datang, habis dengan mood kita sekali dia angkut. Hehe

    Jangan lama2 sangat ber M tu tau. Cubit nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa janganla cubit kitee janganla. baikla kite cuba la ni nak rajin..

      Delete
  13. tak bagus tunda lama2. nanti lupa apa yang nak diceritakan.

    ReplyDelete
  14. kita pun sama ni...tengah malas jugak padahal entri tertangguh banyak gila..tapi hari ni da paksa diri update dan blogwalking..ahahhahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu kira rajin tu nak blogwalking. kaloo CT memang givap terus. i cannoooottt hehe.. tapi tula slowly kena paksa. sebab rindu je nak blogwalking..

      Delete
  15. cerita banyak nak tulis tapi itulah kemalasannya melampau-lampau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha samalah kita. semangat tu ada tapiii bukak jee blog wakaka satu hapa benda tak jalan. tutup balik..

      Delete
  16. Eh.. Dah rajin kan.. Meh nak hembus sikit biar rajin tu melekat teru.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. i need that kak !! silala hembuss kasi CT ni rajin. huhuhu..

      Delete
  17. Penyakit M ni memang jenuh nak mengubatnya. Kadang-kadang kena paksa diri. Kadang-kadang kena tidur je dulu. Gitu la life

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi ni dah golek2 da tidur pun memang tak jalan. tetap M..

      Delete
  18. U can do it bebeh😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi terima kasih kerana menyalurkan energy positive hehe..

      Delete
  19. Itulah kan.kalau tak berapa nak rajin semua kerja tak menjadi.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha betul2. tengok blog pun jadi tak lalu bila tengah malas..

      Delete
  20. Macam Kes mama juga ni.. mood agak nerudum huhuy

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe manala mood kita ni larikan diri..
      jenuh nak hambat..

      Delete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.