Sedapnya Calpis Perisa Sakura Blossom Limited Edition | SITI.YANG.MENAIP

Sedapnya Calpis Perisa Sakura Blossom Limited Edition

/
40 Comments
January 16, 2020

Aku ni tak minum susu tapi kalau yogurt drink atau cultured milk suka pula..
Pelik pelik manusia ni memacam ragam. Ni haaa nak kongsi dengan korang Calpis Limited Edition perisa Sakura Blossom yang sedap. Barang baik kenalah kongsi tak baik enjoy sendiri.

Aku tak tahulah macam mana rasa sebenar bunga sakura tuuu sebab tak pernah makan hahaha.. Aku percaya sajalah rasa bunga sakura melalui Calpis. Cepat pergi beli sebab limited edition.

Lambat beli tak dapat rasa baru tahu.
Tak !! Tak kena sponsor pun nak promote ni.

SITI YANG MENAIP
sitiyangmenaip@gmail.com


You may also like

40 comments:

  1. Wahh...Ada perisa baru ker??? Tak perasan pulak.. Kena try ni

    ReplyDelete
  2. samalah, susu ori tak suka, yg berperisa + yoghurt suka..hehe..belum cuba yg sakura..

    ReplyDelete
    Replies
    1. susu ori memang takleh telan langsung. hehe yeay !!
      geng.. hehe..

      Delete
  3. Wah perisa baru.. Biasa minum yg mango, strawberry and anggur xsilap

    ReplyDelete
    Replies
    1. a ah kan.. dalam banyak2 tu suka anggur hehe kureng yang laici.
      yang ni sedap.. kena p cari cepat2 kalo suka Calpis =D

      Delete
  4. Wah ada perasa baru ya.. nanti nak cuba juga lah..

    ReplyDelete
  5. Wahhhh nak kena cari niiii

    ReplyDelete
  6. wow macam mane rase cherry blossom ni agaknya.

    ReplyDelete
  7. wahhhh akak tak pernah try yang baru lagi nih, minum time sejuk-sejuk mesti layan nih....

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul !! laju je habis dua botol ni. lagi2 brebot dengan anak2 buah..

      Delete
  8. Macam pelik je makan bunga. Hehe. Perisa bunga. Ada rezeki jumpa nak rasa. Tq for recommend.

    ReplyDelete
    Replies
    1. most welcome. barang baik kita kena kongsii hehe..

      Delete
  9. sebelum ni macam ada nampak jugak kat family mart..tapi mungkin bukan...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. awakkk kena beli sebab ada nama awak disitu hehe.. wajib !!

      Delete
    2. hahahahha tu lerr, cari2 tak jumpa lagi πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

      Delete
    3. hehehe xpee cari sampai dapat =D

      Delete
  10. Eh ada perisa sakura pulak dah. Okay esok nak singgah 7Eleven cari. Hahaha!

    ReplyDelete
  11. Oh, yang ni limited? Macam perasan aritu tapi tak beli. Instead of yogurt, saya lagi suka susu, tapi bila tau limited ni macam nak kena try jugakla..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe itula kita selera lain2.. kite pulak xleh minom susu tapi yougurt okay hehe.. ni LE so kena cepat2 hehe..

      Delete
  12. anak2 aida sgt suka calpis ni.
    tapi yg ni lom lagi kami beli.
    sedap ke tak ekk?

    ReplyDelete
  13. Hana tak minat calpis tapi yang ni macam helok pulak rasa dia hahaha... thanks for the review ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe ini sedap. macam rare n sebab dia limited edition..
      kenalah cari cepat2..

      Delete
  14. Biasa makan perisa mangga. Nanti nak cuba pula yang perisa ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini sedap. boleh cuba.. tak manis sangat..
      selalu minum anggur / strobery

      Delete
  15. Nampak cam sedap lak perisa ni

    ReplyDelete
  16. So far calpis memang sedap. Tapi cam menarik je sakura ni. Tak sempat beli kot ni kalau dah habis promo. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. Calpis so far semua perisa sedap tapi manis sikitla. hehe.. ada lagi ada lagi !! kita jumpa kat kedai ada lagiiii.. haha..

      Delete
  17. Replies
    1. kalau ikut bauu macam strobery wangi2 gitu macam bau bunga..

      Delete
  18. Kalau perut rasa tak berapa sihat... saya selalu minum calpis.. yg ori pun rasa sedap, apalagi ada bunga sakura😁... dan mango..harap diorang lanjutkan promosi perasa baru ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itula tu.. hopefully lama2 sikit sebab sedap. stock Calpis selalu kena ada dalam fridge. sama dengan Farm Fresh. kite suka Calpis anggur and stroberi..

      Delete
  19. Ada nampak tapi tak confident nak cuba.. huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohoooo noooo akak !! rugi !! pegi beli cepat.. !!

      Delete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.