Lepas 14 Hari Masing-Masing Jadi Snorlax | SITI.YANG.MENAIP

40 comments:

  1. Hopefully, boleh maintain berat bdn..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya refuse untuk naik penimbang.. tidakk !!
      tak mauuu nanti stress haha..

      Delete
  2. jaga2 sbb makan je kn hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. cuti2 ni keje makan ja adoi..

      Delete
  3. Oh no!! hampir setiap jam saya masuk dapur :( haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha jangan risau.. kita semua begitu =D

      Delete
  4. haha kak ana memula tu rajin gak masak ni malas dah jimat2 bahan yang ada malas nak keluar rumah selalu kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a ah kena masak yang simple je ala kadar..
      sesekali xpela nak meriah sikit. nak beli barang pun susah..

      Delete
  5. Saya pun dapat merasakan aura yang berat badan saya akan naik T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. marila kita sama-sama menaikkan berat badan hahaha..

      Delete
  6. Harap tak begitulah..risau dah ni. kena workout juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheh kite workout kat dapur time masak..
      okla tu keletung keletang prepare makanan..

      Delete
  7. alamak... tak nak.. jangannn.. nanti penyakit lain yang datang

    ReplyDelete
  8. Hahaha.. comel gambar tu.. InsyaAllah tak.. hehehe.. lemau tu iye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi kena naik penimbang juga ni tengok..
      saya confirm makin naik.. keje makan ja..

      Delete
  9. Hehehe. Betul tu. Berat dah naik ni. Adoii

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe marila kita sama sama menambah berat =P

      Delete
  10. hhahahah tahu tak pe
    tapi ada hikmah dia blog
    yg lma tak bkak ni trus on

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tula da lama tak ade entry kan..
      boleh isi masa lapang jugak menaip ni..

      Delete
  11. Hahaa tengah bertabah lah ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kena extra tabah.. nampaknya
      betambah tambah tempoh kita berkurung..

      Delete
  12. hahahaha. sedang mengalami isu yang sama. kena kawal makan sungguh dah ni. ngeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe dah cuba tapi berjaya laa Kak Ana..
      tetap menyumbat mengunyah seperti biasa.. haha..

      Delete
  13. Setuju sangat dengan gambr diatas. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe semua dah masuk phase
      mengembangkan badan dah ni..

      Delete
  14. Dan belum sampai 14 hari, Hana dah disahkan positif meroyan hahahah >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha aaipp no no nehi !! duduk rumah bebaik k..
      sabarla Hana.. sama2 kita bertabah..

      Delete
  15. Take care and stay strong๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

    ReplyDelete
  16. hahahahah sila bersenam!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa Sunah whyyy ??? whyyy ingatkan saya ni..

      Delete
  17. ha..Siti jangan terkejut tengok akak nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa apekah ? hehe okayyy ni x saboo nak jumpa ni..
      perubahan apekkahhh yang menanti =P

      Delete
  18. Replies
    1. hahaha sama kita semua Mama..
      berjemaah satu Malaysia membolatkan badan..

      Delete
  19. ngeri nak timbang berat badan

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha jangan timbang.. sorok penimbang !!

      Delete
  20. hahah sha dah timbang berat naik 0.4kg ja..alhamdulilah..tkut sgt naik maklumlah mngndng ni byk sgt mau mkn..lgi2 time pkp ni..gud luck guys hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo take care yaaa tengah preggy tu.. memang kena jaga makan juga kan time2 pregnant phase ni. semoga semua baik2 saja =)

      Delete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.