Salam Ramadhan Kareem 1442 Hijrah | SITI.YANG.MENAIP

Salam Ramadhan Kareem 1442 Hijrah

/
49 Comments
April 14, 2021

 


Assalamualaikum semua. Lama terbiar ruangan SitiYangMenaip ini..
Hati masih belum oookay dan semangat masih tiada walaupun rindu yang amat nak bersiaran disini. Apa-apa pun di kesempatan yang ada, aku nak ucapkan Salam Ramadhan Kareem 1442 Hijrah buat semua rakan-rakan maya. Selamat menunaikan ibadah puasa dan ibadah-ibadah lain sepanjang bulan mulia ini. Bulan penuh berkat untuk kita top up amalan-amalan dengan ganjaran pahala berlipat kali ganda. Jangan lepaskan peluang yang ada. Insyallah..

Jaga diri dan sentiasa patuh pada SOP.
Till then..



You may also like

49 comments:

  1. Salam ramadhan Sis.... semoga yang baik2 aje di bulan mulia ni.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ramadhan kareem.. insyallah baik2 saja. yess
      untuk kita semua hendaknya =)

      Delete
  2. Replies
    1. salam ramadhan Rabia.. selamat berpuasa =)

      Delete
  3. Selamat berpuasa.
    Moga dipermudahkan urusan amal ibadah sepanjang bulan mulia ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berpuasa kak.. ameen ya rabb
      mudah2an untuk kita semua semoga ibadah diterima =)

      Delete
  4. Ya Allah napa CT. Semuga Allah mempermudahkan urusan Ct dan Allah memberi ketenangan buat CT. Apa pun dugaan semuga CtTabah menghadapi nya. Hadiah dah dapat terima kasih banyak. semuga Allah kurniakan rezeki yang melimpah ruah buat CT. Aamiin

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak ada apa yang serious pun cuma mmg mood sangat2 merudum.. slowly ya saya kejar balik cari mood yang hilang hehe..

      Delete
  5. Assalamualaikum
    Salam Ramadhan

    ReplyDelete
  6. Selamat berpuasa untuk Siti dan family. Jaga diri tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berpuasa Kak Sal and family..
      you too jaga diri juga ya =)

      Delete
  7. Selamat menyambut bulan puasa Siti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ramadhan kareem Kak Nohas.. selamat berpuasa =)

      Delete
  8. selamat berpuasa kak! da lama tak datang blog akak ni ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe itula lama juga tak nampak.. akak pun tak dan nak jenguk kawan2 juga. xpe kita masing2 sebok urusan lain yg lagi penting. selamat berpuasa darling =)

      Delete
    2. tak pee kak.. baru nak muncul balik nii.. selamat puasa kak ;)

      Delete
  9. Selamat menjalani ibadah puasa juga. Moga penuh puasa tahun ini. ummphhh *gelak tekup mulut*

    ReplyDelete
    Replies
    1. huuurmmm Zhi huurmmmm.. hahahaha.. mari la kita berhuhuhu..
      ohhoo btw selamat berpuasa ya..

      Delete
  10. Selamat berpuasa Siti. Harap hati Siti akan terubat apabila selesai Ramadhan. Amin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah sedikit sedikit ku kutip kekuatan.. gituu hehe..
      slowly la ye saya kembali. rindu amat pada blog tapi itula..

      Delete
  11. Ramadhan Kareem SYM! Selamat berpuasa dan beribadah 🤓✨

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ramadhan Cik Suerin dan selamat berpuasa too =)

      Delete
  12. Ramadhan Kareem siti. Moga baik² aje 😊

    ReplyDelete
  13. salam ramadhan dan selamat menjalani ibadah puasa

    ReplyDelete
  14. Salam Ramadhan akak .. Jaga diri ❤️

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ramadhan Yana.. u too jaga diri ya..

      Delete
  15. Selamat menjalani ibadah Ramadan, Siti. Moga dikurniakan kelapangan dan kesihatan yang baik untuk beribadah ni bulan ni :) Take care!

    ReplyDelete
    Replies
    1. same goes to you kak.. salam ramadhan dan selamat berpuasa.
      sama2 semoga untuk kita semua =)

      Delete
  16. Salam ramadhan, take care.

    ReplyDelete
  17. Salam Ramadan Kareem SYM dan selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ramadhan dan selamat berpuasa Fiza =)

      Delete
  18. Salam ramadan pada siti. Thanks for the beautiful reminder, insyaAllah, moga sama2 rebut keberkatan dalam bulan Ramadan...

    saya doakan moga2 urusan siti dipermudahkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih banyak2.. semoga sama2 kita kejar pahala ramadhan mulia dan diberikan keampunan dan rahmat kasih sayangNya. selamat berpuasa =)

      Delete
  19. Salam Ramadan. Semoga semuanya dalam keadaan baik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ramadhan dan selamat berpuasa.
      terima kasih atas doanya insyallah semua baik2 saja =)

      Delete
  20. selamat menjalani ibadah puasa :)

    ReplyDelete
  21. salam 16 ramadan utk siti sekeluarga ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ramadhan kak.. selamat berpuasa =)

      Delete
  22. salam 18 Ramadhan..eh lambat betul ucap..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi salam ramdhan too dan selamat berpuasa =)

      Delete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.