[Update] Senarai Pemenang NZ Souvenirs Giveaway by SitiYangMenaip | SITI.YANG.MENAIP

[Update] Senarai Pemenang NZ Souvenirs Giveaway by SitiYangMenaip

/
33 Comments
July 05, 2021

UPDATE :

Semua hadiah dah siap dibalut tinggal untuk post. Tapi sayangnya masih ada tiga pemenang yang masih belum beri alamat jadi melambatkan process penghantaran. Dah message banyak kali even PM di Instagram juga tapi masih tak diberikan alamat. Seen saja.. Aku kalau boleh tak mahu ulang alik ke PO banyak kali. Aku pula tinggal di kawasan red zone kes tinggi tiap-tiap hari. Sekarang ni PKPD pulak dah seluruh Selangor tapi ada PO within 10km jadi tak ada masalah !!

Jadi aku tunggu lagi beberapa hari semoga pemenang-pemenang yang berkenaan tolong mudahkan juga urusan aku. Kalau masih tak terima alamat.. rasanya kita cabut pemenang lain la ya.. Kalau boleh tak mahulah sebab dah menang ni dah jadi hak pemenang tapi itula.. Penat juga tunggu huhuhu.. Bukan merungut apa ya kawan-kawan.. Aku seronok buat GA dan cuma aku terasa sedih sebab aku dah make an effort nak contact pihak berkenaan.

Nak bagi hadiah.. bukan aku minta duit hehe.. Tataula..

----------------------------------------------------------------------------------------

Yaass !! Finally tibalah masanya untuk aku umumkan pemenang-pemenang NZ Souvenirs Giveaway by SitiYangMenaip. Maaflah lewat sikit umum ada banyak urusan pula datang tiba-tiba.

Aku guna khidmat Pickerwheel.com untuk buat cabutan pemenang. 
Tahniah diucapkan kepada semua yang terpilih.

  1. Sila tinggalkan Nama penuh, Alamat Surat Menyurat YANG LENGKAP dan No Telefon untuk urusan penghantaran hadiah di ruangan comment.
  2. Jangan risau - aku tak publish. Hanya untuk rujukan sendiri.
  3. Aku akan post hadiah setelah tamat tempoh lockdown jadi sila expect delay yaaa..
Sebagai menghargai jasa dua rakan bloggers yang join giveaway paling awal untuk each category.. Aku juga akan kirimkan sesuatu untuk korang.

Jadi kepada :

  1. https://www.shikinrazali.com/2021/05/nz-souvenirs-giveaway-by-sitiyangmenaip.html
  2. https://anakomak6.blogspot.com/2021/05/nz-souvenirs-giveaway-by-sitiyangmenaip.html
Sila tinggalkan details di ruangan comment juga.

Terima kasih kepada semua yang sudi luang masa join NZ Souvenirs Giveaway by SitiYangMenaip. Penyertaan korang sangat dihargai. Insyallah nanti ada rezeki kita buat lagi.



You may also like

33 comments:

  1. wahh tahniah kepada semua yang tersenarai!!!

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada pemenang yang terpilih

    ReplyDelete
  3. Tahniah mereka yang berjaya.
    Hehe asyik tengok roda berpusing.

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada semua pemenang!

    ReplyDelete
  5. Yeay walau x menang.. Dpt gak hadiah.. Yeeayy tq siti

    ReplyDelete
  6. Tahniahh kepada para pemenang! :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah buat semua pememang!

    ReplyDelete
  8. Macam tak percaya je menang GA! OMGGGG EXCITED hahaha, dah lama tak menang GA. Thank you sis!

    ReplyDelete
  9. Tahniah bt semua pemenang.. mcm ni mudah la nk pilih pemenang hehe

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah, tahniah kepada semua pemenang..😊😊😊

    ReplyDelete
  11. tahniah kepada semua pemenang :D

    ReplyDelete
  12. tahniah kpd pemenang..

    ReplyDelete
  13. Tahniah buat semua pemenang...

    ReplyDelete
  14. congrats utk semua yg menang!

    ReplyDelete
  15. tahniah kpd semua yg berjaya!

    ReplyDelete
  16. Syok nya dpt souvenir. Byk jgk souvenir lama2 ni.. Rasa nak buat giveaway jgk lah hehe..

    ReplyDelete
  17. Tahniah semua pemenang
    .......
    filem10minit.blogspot.com
    Filem Seram Pendek

    ReplyDelete
  18. Tahniahhhhh kepada semua pemenang:)))))

    ReplyDelete
  19. Tahniah pada semua pemenang dan semuga Allah murahkan lagi rezeki Adik siti yang manis. aamiin

    ReplyDelete
  20. Syiok pulak tenguk pusing pusing macam pusing roda impian lah pulak

    ReplyDelete
  21. tahniahh untuk pemenang!

    ReplyDelete
  22. Tahniah! buat rakan bloggers yang bertuah

    ReplyDelete
  23. Tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  24. Tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  25. Tahniah buat semua pemenang..

    ReplyDelete
  26. Wow, I missed the giveaway but nevertheless, congratulations for all the chosen winners!

    ReplyDelete
  27. Tahniah untuk semua pemenang.

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.