Parcels Sudah Di Post | NZ Souvenirs Giveaway By SitiYangMenaip | SITI.YANG.MENAIP

Parcels Sudah Di Post | NZ Souvenirs Giveaway By SitiYangMenaip

/
17 Comments
July 30, 2021

 


Alhamdulillah selesai post parcel kawan-kawan semua yang menang NZ Souvenirs Giveaway By SitiYangMenaip. Baru dapat post hari ini atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan beberapa hari lepas. Terima kasih banyak-banyak kerana sabar menanti dan masih setia support SitiYangMenaip. Alhamdulillah tak ada yang serang ingat aku scammer tipu nak kasi hadiah. Terima kasih yang amat juga kerana memahami segala kekangan yang wujud lagi-lagi musim PKP ni.

Mucha gracias !!

Tunggu ya hadiah sampai rumah.. Ini parcel pink penuh kasih sayang tau..
Bukan gelang pink..



You may also like

17 comments:

  1. Cantik parcel pink . Bertuah pada sapa yg dapat

    ReplyDelete
  2. Bertuah siapa yang dapat.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Tahniah semuaaa yang bertuah.
    haha jangan dikirm gelang pink. sherammm

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada yang bertuah tu. 👏👏👏

    ReplyDelete
  5. ALHAMDULILLAH PENERIMANYA SDG MENANTI POSMEN TIBA TU

    ReplyDelete
  6. Salam, rezeki penerima dan pemberi alhamdulillah

    ReplyDelete
  7. Waaa surprise sangat tu.. apalah tu isinya tu.. mesti best tu.. tahniah buat semua penerimanya...

    ReplyDelete
  8. Wahhhhhh kena tunggu abam posto sampai nanti ni. Tqqqqqq Siti

    ReplyDelete
  9. Parcel pink.. Perghh ok kota tunggu hehe

    ReplyDelete
  10. Hi.. dah dapattt.. hihi.. thank u.. sbnrnyaaa.. dah terlupa ada menanggg hadiahh
    .

    ReplyDelete
  11. Menriknyaa parcel pink. I like pink

    ReplyDelete
  12. tahniah semua pemenang!

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.