Salam Ramadhan Qareem 1441 Hijrah | SITI.YANG.MENAIP

Salam Ramadhan Qareem 1441 Hijrah

/
78 Comments
April 23, 2020

Alhamdulillah esok bakal bertemu lagi kita dengan Ramadhan Qareem. Selamat berpuasa kepada semua rakan-rakan Bloggers. Didoakan semoga kita semua diberikan kesihatan berpanjangan untuk focus dan beribadat mengejar pahala bulan ini. Tahun ini Ramadhan kita sedikit berbeza tapi tak apa.. ujian sedikit untuk manis yang berganda.

Make use of those days in Ramadhan. May Allah shower our paths with light and knowledge.. grant our prayers and accept our devotions. 

#stayathome
#kitajagakita




You may also like

78 comments:

  1. Salam Ramadan. Selamat berpuasa esok.

    ReplyDelete
  2. Selamat berpuasa, kak Siti :)

    ReplyDelete
  3. salam ramadhan ct...selamat menunaikan ibadah bulan puasa...

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. salam ramadhan kak.. selamat berpuasa =)

      Delete
  5. Selamat menunaikan ibadah Ramadhan, dik Siti!

    ReplyDelete
  6. selamat menyambut ramadhan siti. Selamat berpuasa. ^^

    ReplyDelete
  7. salam ramadhan dan selamat berpuasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ramadhan.. selamat berpuasa juga =)

      Delete
  8. salam ramadan Kareem buat CT sekeluarga

    ReplyDelete
  9. Salam Ramadhan dan selamat berpuasa Siti!

    ReplyDelete
  10. Allahu akram..selamat berpuasa Siti..

    ReplyDelete
  11. Salam ramadhan dan selamat berpuasa Siti :)

    ReplyDelete
  12. Salam Ramadhan CT... Dah plan nak masak apa ke hari ni? hiih

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ramadhan..
      huurm idea nak masak berbuka ni bikin pening kepala..

      Delete
  13. selamat berpuasa... siti..

    ReplyDelete
  14. Confirm puasa tahun ni akan jadi memorial bagi kita semua kan? sebab diserikan dengan corona dan PKP haha >_<
    .
    Btw, selamat berpuasa kakak!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. kenangan untuk kita ingat sama2..
      tapi manisnya ramadhan tetap terasa..

      selamat berpuasa too Hana =)

      Delete
  15. Salam Ramadhan indah ya.

    ReplyDelete
  16. In sya Allah semoga Ramadhan tahun ini Ramadhan yang terbaik dan teristimewa untuk kita semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah semoga semua yang baik2 saja untuk kita..
      Allah lindung sentiasa =)

      Delete
  17. Selamat berpuasa siti. Semuga Ramadan tahun ini dapat menambahkan lagi amal ibadah kita

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berpuasa kak.. insyallah masing2 jom kita kejar nak tambah pahala dalam bulan mulia ni =)

      Delete
  18. Salam Ramadan dan selamat berpuasa Siti ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ramadhan dan selamat berpuasa too =)

      Delete
  19. Selamat berpuasa Siti. Semoga Ramadhan kali ini lebih baik dari sebelumnya. Aamiin

    ReplyDelete
    Replies
    1. ameen ya rabb mudah2an Allah mudahkan kita nak beribadat..
      selamat berpuasa =)

      Delete
  20. Salam Ramadhan dan selamat berpuasa SYM. Semoga kita diberikan kesihatan yang baik untuk menunaikan ibadah puasa. AAmiin...
    #staysafe #stayhome

    ReplyDelete
    Replies
    1. ameen ya rabb memang kena doa diberikan kesihatan untuk berpuasa..
      salam ramadhan =)

      Delete
  21. salam ramadan kak siti! :D

    ReplyDelete
  22. ujian sikit untuk manis yang berganda. aamiin

    ReplyDelete
    Replies
    1. benar.. diuji sikit kita semua tapi insyallah
      untuk kebaikan kita bersama =)

      Delete
  23. Salam ramadhan dari akak dan family

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ramadhan Kak SA dan fam..
      selamat berpuasa =)

      Delete
  24. Ramadhan Kareem buat sitinsekeluarga.. selamat berpuasa ye

    ReplyDelete
  25. Salam ramadan kak Siti ya... :)

    ReplyDelete
  26. Salam Ramadhan and selamat berpuasa Siti.

    ReplyDelete
  27. Salam ramadan kak Siti. Selamat berpuasa ya :)

    ReplyDelete
  28. Eh, ter-wish dua kali dah. Hehehe :D

    ReplyDelete
  29. salam ramadhan kakkkk ♥

    ReplyDelete
  30. slm ramadan.. semoga ramadan kali ni m'bawa sejuta keberkatan utk kita semua. aamiin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ameen ya rabb mudah2an untuk kita semua..
      salam ramadhan.. selamat berpuasa =)

      Delete
  31. Salam Ramadan dan selamat berpuasa.

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.