Penyakit Orang Perempuan Yang Tiada Ubat | SITI.YANG.MENAIP

Penyakit Orang Perempuan Yang Tiada Ubat

/
74 Comments
January 13, 2021

 Siapa ada penyakit macam ni angkat tangan please !!
Hampa setuju kan ? Selagi tak beli selagi tu dok terkenang..


You may also like

74 comments:

  1. tengah angkat tangan ni....saya...sayaaa

    ReplyDelete
  2. kalau hati sudah berkenan pejam mata je beli kalau tak huhuhu berlegar-legar di fikiran ko...pompuan memang camtu kan ...*angkat tangan* kita geng

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah kadang rasa nak jimat nak tahan diri tapi balik terkenang2 kadang2 resah selagi tak dapat belinya hehe..

      Delete
  3. Betul itu. Baik beli sahaja tidak menyesal apabila balik ke rumah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kadang2 harap gitula tapi kena berkira2 juga..
      cuma most of the time memang tibai je beli..

      Delete
  4. Biar menyesal beli, jangan menyesal tak beli. Lagi2 bila benda tu stock limited

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha stuju !!! prinsip macam ni saya sukaaa haha..
      sep sep seppp..

      Delete
    2. tul tu sal....akak sokon 101peratus eh terlebih lah pulak. opss

      Delete
    3. betul tu.. menyesal beli ok lagi..
      pastu kalau dok tunda2 benda oos dah.. lagi seksa !!

      Delete
  5. haha..dah bli menyesal plk..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tapi menyesal beli lagi ok dari
      menyesal tak beli langsung.. betoi dak..

      Delete
  6. Kalau mata dah terpikat terus jew rembat, nanti termimpi2 menyesal tak beli hihihiiii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha termimpi2 sampai ngigau parah tu kan..
      nak rembat pape skrng ni kena berkira2 juga..

      Delete
  7. bila dah beli menyesal..banyak betul dilema orang perempuan ni..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah prempuan dan dilemma berpisah tiada..
      tu belum campur drama2 sinetron kita lagi kan..

      Delete
  8. tu yang macam2 benda kat rumah saya ni ha..pakainya tak pun kadang2 ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahah faham faham.. kadang tngk balik haih awat aku
      pi beli benda alah ni tatau la..

      Delete
  9. Setuju!!! tahu takpe, pujuk diri sendiri pun tak jalan. kena beli baru dia tak rasa 'sakit'.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak makan pujuk..
      ubat dia mmg kena pergi beli juga..

      Delete
  10. Alhamdulillah cheq tadak penyakit ni..rasanya la..😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. waahhhhhhh CikSuerin.. sila kongsi
      apakah ubatnyaaa dengan kami yang memerlukan hehe..

      Delete
  11. Adoii. Kawal perasaan 😅😅😅.

    ReplyDelete
    Replies
    1. udah dicubaaa bukan buat2 ini perasaan teringat2
      selagi tak beli.. jiwa kacau nanti.. hahaha..

      Delete
  12. Replies
    1. hahah its normal.. ramai cem kita ni..
      sep sikit ramai2 jadi geng hee..

      Delete
  13. mmg kalo brg tu kita nk sgt beli tp tk beli2 mmg dok berlegar2 dlm otak hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kan.. akan tringat2. tpi kadang2 tu kita aim dulu menabung dulu then baru beli pun okay juga. yang jenis nak serta merta tu parah..

      Delete
  14. betulsgt tu semak kepala srlagi hajat xdpt

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha semak kepala kan.. dok asyik teringat..

      Delete
  15. Haha..boleh bawa ke mimpi selagi tak beli

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.. mimpi lepas tu ngigau..
      kalau da stage tu mohon beli cepat2..

      Delete
  16. yaya selagi xbeli,selagi tu la dok usha mende tu...buka hp je dok tgok, buka hp je dok belek ada lagi ke x..haha =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha lagi2 kalau jual online kan.. keje dok tengok ja..
      memang ubatnya kena pi beli jugakk..

      Delete
  17. nasib baek belum dijangkiti. banyak jer dalam shopee shopping cart saya yg masih belum beli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kira banyak masuk chart tu sama jugak la..
      dah ada symptom tu hahaha jaga2..

      Delete
    2. Hahhaha... ye ke? Oh noo....

      Delete
  18. Done melayang duit akak sebanyak seratus setengah sebab ada penyakit ni. Tak beli, teringat..dah beli..erm..bolehla..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tapi menyesal beli lagi ok dari nyesal x beli..
      sebab teringat2 tu seksa jiwa woo..

      Delete
  19. woiii memang betul!!! hahahhaha!!! ni pun duk berlegar2 lagi benda dalam shopee tu..adoii..padahal duit dah negatif..hahahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha dalam shopee cart kita mmg penuh sokmo..
      tapi yang mur mur sebab tak brani sngt beli yang mahal..

      Delete
  20. hahahahhaa....
    otak orang pompuan :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kennnn.. tapi ramai cemni so okaylah..
      im not alone ada geng jugak hehe..

      Delete
  21. sy sbg perempuan mengakui kebenaran fakta ini hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tetap sekali faktanya takleh disangkal..

      Delete
  22. Yeah me too!! hehe.. Hari ni last day untuk join GA http://www.aimisyahirah.com/2021/01/wallet-giveaway-by-misya-2021.html kot ada rezeki, mehla join! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe sep sep !! we are in this together !!

      Delete
  23. Alamak! Cam geng je nie hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kita ramai cemni.. blh bukak Whatsapp
      group dah bincangkan masalah wanita haa..

      Delete
  24. Mulanya akn bertahan x beli tp lama2 beli jugak.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe bertahan sekejap tapi tringat2..
      ended up memang akan beli juga..

      Delete
  25. Replies
    1. itulah ubat dan jalan penyelesaian terbaik..

      Delete
  26. Kebanyakan perempuan mmang gitu la... hihihi tak dinafikan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. memang gitu perangai kita nak buat
      guano pun gitu jugak..

      Delete
  27. Adoi, saya pun ada penyakit ni, cuma tak parahla, hihi..masih diperingkat boleh dipatahkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe jangan dibiarkan melarat ya.. nanti
      makin susah nak diubat hehe..

      Delete
  28. sibbaik bakal suami takleh dibeli eek.. hehehe wak gurau2 je

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi Wak hewhew.. part ni belum lagi teringat2
      angau hahaha so belum kronik lagi..

      Delete
  29. Assalamualaikum... hahah betul tu... saya pun ada simptom mcm tu.. dan sentiasa mengingatkan diri sendiri. hehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe kalau ada simptom begini..
      kita normal hahaha jangan risau okay..

      Delete
  30. memang pun.. dh beli rasa menyesal pulak. kalau makanan lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha perempuan dan penyesalan mmg berpisah tiada =P

      Delete
  31. Yaaa... depends pada barang tu jugak.. kalau comel yakmat.. cantik yakmat... sampai terfikir fikir.. haa. memang kena beli jawabnyaaa... cuma kadang terfikir balikk.. adakah ianya keperluan atau nggakk.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2.. ada ketika kita ikut logic akal juga.
      hehe tapi kalau betul2 kita suka maksudnya nak sngt da tu..

      Delete
  32. Kuang3.. mg betul sgt. Sebab tu perempuan kena selalikit instinct supaya xnyesal

    ReplyDelete
    Replies
    1. kadang2 ada je benda yang membawa penyesalan..
      tapi yang nyesal tu kemudian kita pkir xpa.. hahaha..

      Delete
  33. Setuju! Setuju sangat! Hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe mesti akak pun cemtu kan.. xpa !! kita geng !!

      Delete
  34. Ini memang penyakit ksarie kadang-kadang membawa sampai ke dalam mimpi selagi tak beli huhuhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kalau da masuk mimpi tu kena beli kak.. parah tu..

      Delete
  35. Nasib baik Cik TK ni spesis bergaduh dalam otak

    "Wahhhh nak beli niiii!!!"
    "Perlu ke tak perlu?? PERLU KE TAK???"

    Haha gittewwwww...

    Kalau keperluan, beli. Kalau kehendak, fikir dalam2 dulu.

    ReplyDelete
  36. Hahahaha.. Sep sikit..
    Memang orang perempuan camtu kan.. hahaha..

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.